Ajankohtaista

May 26

Elinvoimaa matkailusta – Kuhmo Suomussalmi -hankkeen infotilaisuus 28.5.2021

Tervetuloa mukaan kuulemaan Elinvoimaa matkailusta – Kuhmo Suomussalmi -hankeen ensimmäisten kuukausien kuulumisia sekä keskustelemaan hankkeen tavoitteista. Infotilaisuus järjestetään 28.5.2021 klo 13-15. Tilaisuus järjestetään virtuaalitoteutuksena.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 28.5.2021 klo: 9.00 mennessä tällä lomakkeella
(HUOM! ilmoittautumisaikaa pidennetty) Osallistumislinkki lähetetään ennakkoilmoittautuneille.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Projektipäällikkö Johanna Vilhunen esittäytyy
  • Hankkeen yleinen esittely
  • Työpakettien esittely sekä keskustelua tavoitteista ja odotuksista.

Elinvoimaan matkailusta -hankkeen tavoitteena on Kuhmon ja Suomussalmen alueiden kilpailuedun ja perustan parantaminen sekä kehittäminen.
Hankkeen kautta tavoitellaan myös uusia kohderyhmiä, kuten esteettömät matkailijat, kalastuksesta ja sotahistoriasta kiinnostuneet. Pitkällä tähtäimellä hankkeessa pyritään yritysten kannattavuuden kasvuun, jonka myötä koko alueen vetovoimaisuus kasvaa. Tavoitteena on vahvistaa luonto- ja kulttuurielämyksiä entisestään ja tuoda ne esiin alueen matkailun laskeutumissivustoilla. Hanketta työstetään viiden eri työpaketin kautta, joita ovat digitaalisuus, esteettömyys, vaellus- ja kulttuurireitit, kalastusmatkailun ja asiakasosaamisen kehittäminen. Keskustelutilaisuudessa käydään tarkemmin läpi hankkeen työpaketteja ja näihin liittyviä ideoita.

Lisätietoja tilaisuudesta
Johanna Vilhunen, projektipäällikkö
+358 405583904
johanna.vilhunen@kuhmo.fi

Tiia Mustonen, Suomussalmen matkailukoordinaattori
+358447773170
tiia.mustonen@suomussalmi.fi

Kuva: Ystävyyden puisto, Kuhmon kaupungin kuvapankki.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi