Ajankohtaista

May 24

Suomussalmen kesäteatteri valmistautuu esityskauteen

Suomussalmen Näyttämöyhdistys ry. esittää ensi kesänä Suomussalmen kesäteatterissa Eero ja Ulla Schroderuksen kirjoittaman dekkarikomedian Konnat.  

Näytelmä kertoo lämminhenkisen ja ajankohtaisen tarinan vanhustenhoidosta, jossa liiketalouden mittareilla voidaan mitata huonekokoja ja henkilömääriä, mutta ei hoidon inhimillisyyttä.  

Suomussalmella ollaan toiveikkaita, että raskaan välivuoden jälkeen päästäisiin taas kesäteatterin lavalle ja katsomoon. Viime kesänä kausi peruttiin koronarajoitusten vuoksi kokonaan ja talvikaudeksi valmistettua Sata lasissa -esitystä ehdittiin esittää vain kolme kertaa ennen sisätilojen kokoontumisrajoitteita. 

Konnien ensi-ilta on 15. heinäkuuta ja esityskausi kestää elokuun puoliväliin saakka. Koronan aiheuttamien mahdollisten kokoontumisrajoitusten vuoksi teatterilla kirjataan lippuvaraukset tänä vuonna myös yksittäisiltä teatterikävijöiltä. 

Yhteystiedot, esitysajat ja hinnat löytyvät teatterin nettisivuilta osoitteesta www.teatteriretikka.net. 

Katettu esiintymislava ensimmäistä kesää 

Uutta kesäteatterilla on kesäksi valmistuva näyttämö, joka katettuna suojaa näyttelijöitä ja muita esiintyjiä sateelta. Suomussalmen kunta on hallinnoinut Kulttuurinäyttämö Kaunisniemeen -hanketta, jossa vanhat näyttämörakenteet on purettu ja tilalle rakennettu moderni katettu näyttämö. 

Lue lisää hankkeesta täältä (avautuu uuteen välilehteen).  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi