Ajankohtaista

May 21

Hiljaisen kansan vaatteet

Hiljainen kansa puetaan keväällä ja syksyllä lahjoituksena saatuihin kausivaatteisiin. Takkeja, mekkoja, paitoja, huiveja, hattuja ja muita helposti puettavia vaatteita voi tuoda suljetussa muovipussissa tai -säkissä työpaja Hanslankareiden pihalla olevaan telttaan mihin vuorokauden aikaan tahansa. Muovipussi siksi, etteivät pussin pohja ja vaatteet kastu sateessa. Ethän tuo housuja tai hameita. Voit tuoda myös talvivaatteita!

Vaatteita voi tuoda teltalle 6.6.2021 saakka. Teltta löytyy Ämmänsaaresta osoitteesta Kurimontie 6 A.

Talkoot tiistaina 8.6.2021

Voit tulla auttamaan vaatteiden riisumisessa, säkittämisessä ja pukemisessa tiistaina 8.6.2021 alkaen klo 9.30. Työpaja Hanslankareiden väki on päävastuussa homman tapahtumisesta, mutta kaikki lisäkädet ja apu ovat suureksi avuksi!

Matkailupalveluja Hiljaisen kansan kupeessa tarjoava Niittykahvila on luvannut talkoolaisille nokipannukahvia ja lettuja!

Pellolla on runsaasti tilaa, joten turvavälejä on helppo noudattaa.

Vaatteita voi vaihtaa myös omatoimisesti!

Lisätietoja

Työpaja Hanslankarit: Virpi Wegelius-Rantaeskola p. 044 777 3068
Niittykahvila: Ritva Huttunen p. 050 362 0609

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi