Ajankohtaista

May 20

Kaukolämpötyö Kiannonkadulla

Suomussalmen Energia Oy uusii kaukolämpöverkostoa Kiannonkadun alueella, ja se aiheuttaa haittaa ajoneuvoliikenteelle. Runkolinjan asennus ja teiden alitukset katkaisevat tilapäisesti kadun kokonaan liikenteeltä. Kiertotie esimerkiksi Syväyksenkadun kautta.

Kaivutyö alkaa 31.5.2021 alkavalla viikolla. Asennustyöt alkavat seuraavalla viikolla, 7.6.2021 lähtien. Kolmessa vaiheessa toteutettava työ valmistuu elokuun loppuun mennessä. Ensimmäisenä uusitaan Kirkkokuja–Kauppakadun välinen osuus, toisessa vaiheessa Kauppakatu–Keskuskadun välinen osuus ja lopuksi liittymät kiinteistöille.

Katualueet, joihin työ vaikuttaa:

 

 

Vaikutusalue kaukolämpöverkkoon:

Lisätiedot:

Käyttöpäällikkö Timo Nissinen p. 040 688 4560, timo.nissinen(a)suomussalmi.fi

 

Artikkelikuva: arkistokuva.

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi