Ajankohtaista

May 17

Työpaikkoja avoinna teknisissä palveluissa

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee vakituisiin työsuhteisiin liikuntapaikkahoitajaa, laitosmiestä ja siivoojia (2 paikkaa).

LIIKUNTAPAIKKAHOITAJA (työavain 361900)
Liikuntapaikkahoitajan tehtävänä on hoitaa, ylläpitää, kehittää sekä valvoa liikuntapaikkoja, joita ovat mm. hiihtoladut, jääalueet, retkeilyreitit, lähiliikuntapaikat, tenniskentät, jalkapallonurmikenttä, tekonurmikentät ja yleisurheilukenttä. Tarkoitus on luoda olosuhteet harraste- ja kilpatoimintaan sekä omaehtoiseen liikkumiseen näissä paikoissa. Talvikaudella töitä tehdään myös viikonloppuisin ja kesäkaudella tarpeen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on liikuntapaikkahoitajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva toisen asteen koulutus sekä työkokemus alan kunnossapitotehtävistä. Erityisesti arvostamme osaamista hiihtolatujen kunnossapitokaluston huoltamisesta ja korjaamisesta.

LAITOSMIES (työavain 359451)
Suomussalmen kunnan kiinteistöjen laitosmiehelle kuuluvat kunnossapitotyöt pitävät sisällään mm. käsi- ja konelumityöt, liukkauden torjunta, pienet huolto- ja korjaustyöt sekä perushuoltotyöt ilmanvaihdon ja lämmityksen osalta, palo- ja sammutuslaitteistojen ylläpito/testaus, kiinteistöautomaatio ja piha-alueiden kesäkunnossapito.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa sekä käytännön työkokemusta alaan liittyvistä tehtävistä.

SIIVOOJA, KAKSI PAIKKAA (työavain 361894)
Tehtäviin valittavilta henkilöiltä edellytetään puhtaanapitopuolen perustutkintoa (laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja) tai vastaavaa koulutusta, riittävää ja monipuolista käytännön kokemusta siivoustyöstä. Työssä tarvitaan joustavuutta, omatoimisuutta ja vastuuntuntoa sekä tietoa miten toimia korkean hygienian kohteessa.

Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutuksen suorittaminen katsotaan eduksi. Työ sisältää viikonlopputyötä ja tarvittaessa iltatyötä.

Kaikki paikat löytyvät kokonaisuudessaan Kuntarekryn sivuilta.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi