Ajankohtaista

11-vuotiaan Suomussalmelle vastikään saapuneen pakolaislapsen piirros.
May 06

Pakolaisohjaajan paikka auki

Suomussalmen hallintopalveluihin etsitään pakolaisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan, 31.12.2021 saakka. Työn jatko on mahdollinen mikäli ohjaustarvetta on riittävästi.

Pakolaisohjaajan tehtävänä on maahanmuuttaja- ja kotouttamistyön koordinointi, ohjaus ja palvelujen kehittäminen. Tehtävä sisältää pakolaisten vastaanoton järjestelyä, alkuvaiheen ohjausta ja neuvontaa, erilaisia kotoutumista edistäviä tehtäviä sekä yhteistyötä eri viranomaisten ja yhdistysten sekä kuntalaisten kanssa. Maahanmuuttajatyö perustuu Kainuun kuntien yhteiseen kotouttamisohjelmaan. Kunnan pakolaisohjauksessa toimii myös toinen henkilö, joka toimii perehdyttäjänä.

Hakijalta edellytetään vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattitutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä kokemusta samankaltaisista työtehtävistä. Hakijalta edellytetään monikulttuurisen työn osaamista ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Luemme eduksi kokemuksen asiakkaiden kanssa työskentelystä, sosiaali- ja terveysalan palvelujen tuntemisen ja tavallisimpien toimisto-ohjelmien osaamisen sekä englannin kielen osaamisen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työaika 38,75 h/vko. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään kahden kuukauden koeajalla. Suomussalmi on savuton kunta ja savuton työpaikka.

Haku päättyy 19.5. kello 15.00. Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Klikkaa Kuntarekryn sivulla avautuvaan ilmoitukseen tästä.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Anniina Niemelä, p. 044 5889330, anniina.niemela(at)suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi