Ajankohtaista

May 06

Etsimme opettajia perusopetukseen

Suomussalmen kunnan sivistyspalvelut on avannut haun seitsemään määräaikaiseen perusopetuksen opettajan tehtävään. Opettajia haetaan lukuvuodeksi 9.8.2021–31.7.2022. Haku tapahtuu Kuntarekry.fi-palvelun kautta, ja jokaiseen paikkaan hakuaika päättyy 20.5.2021 klo 15.

Haettavat tehtävät:

Yläluokkien valmistavan opetuksen opettaja. Ruukinkankaan yläluokilla on opetusta 25 tuntia viikossa. Ruukinkankaan koulun yläluokilla on yhteensä n. 200 oppilasta. Valmistavan luokan oppilaat ovat vasta maahan muuttaneita, joilla ei ole suomen kielen taitoa. Linkki ilmoitukseen (avautuu Kuntarekry.fi-sivustolla)

Alaluokkien valmistavan opetuksen opettaja. Ruukinkankaan alaluokilla opetusta on 25 tuntia viikossa. Ruukinkankaan alaluokilla on yhteensä n. 250 oppilasta. Valmistavan luokan oppilaat ovat vasta maahan muuttaneita, joilla ei ole suomen kielen taitoa. Linkki ilmoitukseen (avautuu Kuntarekry.fi-sivustolla)

Päätoiminen tuntiopettaja (S2-opetus). Opetusta on Ruukinkankaan koulun ja Karhulanvaaran koulun alaluokilla n. 25 h/viikko. Tehtävään on mahdollista liittää myös islamin opetusta. Linkki ilmoitukseen (avautuu Kuntarekry.fi-sivustolla)

Päätoiminen tuntiopettaja (S2-opetus). Opetusta on pääosin Ruukinkankaan koulun yläluokilla 16 h/viikko. Linkki ilmoitukseen (avautuu Kuntarekry.fi-sivustolla)

Päätoiminen tuntiopettaja. Opetusta pääosin yläluokilla 23 tuntia viikossa. Linkki ilmoitukseen (avautuu Kuntarekry.fi-sivustolla)

Päätoiminen kielten tuntiopettaja (ruotsi, englanti). Opetustunteja on Ruukinkankaan yläluokilla 16 tuntia viikossa. Linkki Kuntarekry.fi-sivustolla avautuvaan ilmoitukseen.

Aikuisten perusopetuksen opettaja. Tähän tehtävään arvostamme kokemusta maahanmuuttajien opettajan työstä. Linkki Kuntarekry.fi-sivustolla avautuvaan ilmoitukseen. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi