Ajankohtaista

May 05

Kävelykipinä-tapahtumassa 20.–22.5.2021 kävellään kilometrejä

Lähde kävelylle ja osallistu valtakunnalliseen Kävelykipinä-haasteeseen ja samalla Kävelykilometrikisaan! Suomussalmen kunta osallistuu yhteistyössä Suomussalmen Samoojat ry:n kanssa tapahtumaan kutsumalla kaikki kävelemään 20.–22.5.2021!

Lähde kävelylle Jätkänpuistosta esiintymislavan luota. Matkat ovat 5, 10 tai 15 kilometriä Haverisen suuntaan menevää latureittiä pitkin. Kääntöpaikat on merkitty maastoon. Voit myös kävellä jonkin muun reitin ja mitata tai arvioida kävelemäsi matkan. Kaikki kilometrit lasketaan, myös yhden kilometrin kävelysuoritukset.

Kävelethän omassa pienessä porukassasi pitäen turvallista etäisyyttä muihin.

Suomussalmen tapahtuman alkajaisiksi torstaina 20.5.2021 klo 17–19 Samoojat ja Suomussalmen kunta tarjoavat kävelijöille Jätkänpuiston tulipaikalla makkaraa ja mehua.

Kirjaa lähtöpaikan luona olevaan vihkoon nimesi, puhelinnumerosi ja kävelemäsi kilometrit, jos haluat osallistua tapahtumaan Suomussalmen kunnan joukkueessa. Kunta ilmoittaa vihkoon kerätyt kilometrit kootusti. Vihkoon nimensä ja yhteystietonsa kirjoittaneiden kesken arvotaan 24.5.2021 kolme palkintoa.

Kilometrit voit ilmoittaa myös osoitteessa www.kavelykilometrikisa.fi Joukkueemme nimi on Suomussalmen kunta ja kirjautumiskoodi kampanjan sivulle on SUMI21.

Kävelykilometrikisa on leikkimielinen kilpailu siitä, mikä joukkue saa kerättyä eniten käveltyjä kilometrejä. Kävelykilometrikisaa pyörittävät HSL eli Helsingin seudun liikenne sekä Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.

Kävelykipinä on Suomen Ladun ja Tahko Pihkala -seuran valtakunnallinen kävelyhaastekampanja, jonka tarkoituksena on innostaa mahdollisimman moni kävelemään ja löytämään kävelystä uuden kipinän liikkumiseen. Tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta Maaottelumarssista, johon 1,5 miljoonaa suomalaista aikanaan osallistui. Kävelykipinä järjestetään Maaottelumarssin hengessä. Lisätietoa osoitteessa www.kavelykipina.fi

Jaa kuvat kävelylenkeiltäsi somessa käyttämällä hashtageja #kävelykipinä ja #suomussalmi.

[Muokattu 5.5.2021 klo 14.30: tarkennettu nimi Suomussalmen Samoojat ry ja lähtöpaikaksi esiintymislavan luota (ei sen takaa tulipaikalta).]

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi