Ajankohtaista

Apr 23

Kylpylälle haetaan palvelusihteeriä

Suomussalmen kunnan liikuntapalvelut hakee Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen työyhteisöön uutta reipasta jäsentä palvelusihteerin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palvelusihteerin työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti kylpylän ja liikuntapalveluiden toimistotyöt, kuten laskutus, kassajärjestelmän hallinta, kahvion ja lippukassan toiminnasta vastaaminen, kylpylän asiakaspalvelu sekä liikuntatapahtumien järjestämiseen liittyvät työt. Lisäksi palvelusihteerin tehtäviin sisältyy viestintätehtäviä kuten mainosten, ilmoitusten ja esitteiden teko sekä nettisivujen päivitys.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto kaupan ja hallinnon alalta sekä työkokemusta toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn, huolellisuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää asiakaspalveluasennetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista, hygieniaosaamista, alkoholilainsäädännön tuntemusta sekä vähintään EA1 mukaista ensiapukoulutusta.

Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/vko sisältäen aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ehdolla, että valinta muutoin itsestään raukeaa. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti kuntarekry.fi sivujen kautta (linkki ilmoitukseen tässä). Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo tai CV.

Hakuaika päättyy 10.5.2021 klo 15.00.

Tutustu Kylpylä Kiannon Kuohuihin:

https://www.suomussalmi.fi/fi/vapaa-aika/virkistyskylpyla-kiannon-kuohut/

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi