Ajankohtaista

huhti 20

Uuden kirjastoauton ideakilpailu

Suomussalmelle hankitaan uusi kirjastoauto talvella 2021–2022. Kirjasto pyytää erityisesti lapsilta ja nuorilta ideoita ja ehdotuksia kirjastoauton nimeksi ja ulkoasuksi. Kilpailuun voivat toki osallistua kaikenikäiset! Auton kori teipataan ympäriinsä ja sen voi koristella haluamallaan tavalla.

Parhaat ideat palkitaan hampurilaislahjakorteilla TB Turjanhoviin (3 kpl). Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan vielä 3 hampurilais-lahjakorttia.

Kirjastolla on jaossa lomakkeita, jossa voi ehdottaa nimeä kirjastoautolle ja kääntöpuolelle piirtää luonnoksen kirjastoauton korin maalauksesta tai kuvista. Ulkoasuideoita voi kertoa myös sanallisesti, jos piirtäminen ei suju. Tulostettavan pdf-lomakkeen löydät täältä. Lomake palautetaan joko kirjastolle tai kirjastoautoon.

Kilpailuaikaa on 14.5.2021 saakka.

Sähköpostitse ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen paakirjasto@suomussalmi.fi. Muista lisätä viestiin nimesi ja puhelinnumerosi arvontaan osallistumista varten.

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi