Ajankohtaista

Mar 31

Haemme sivistysjohtajaa

Haemme kuntaamme innostunutta, sivistysalalta jo kokemusta omaavaa sivistysjohtajaa jatkamaan eläkkeelle siirtyvän nykyisen sivistysjohtajamme työtä.

Sivistyspalvelujen piiriin kuuluvat opetuksen, varhaiskasvatuksen, kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut sekä kansalaisopisto. Sivistyspalveluiden vuosittainen budjetti on noin 15 milj. euroa ja toimialalla työskentelee noin 150 osaavaa ammattilaista. Suomussalmen kunta investoi vahvasti turvallisiin ja terveellisiin toimitiloihin. Uusi Ruukinkankaan koulu valmistuu vuoden 2022 alussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä toimialan tuntemus ja vahva käytännön kokemus johtamistehtävistä.

Toimialajohtajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa talous- ja henkilöstöjohtamista, kykyä innostaa ja uudistaa, ymmärrystä digitaalisten työvälineiden tuomista uusista mahdollisuuksista, taitoa hallita laajoja kehittämiskokonaisuuksia, tuloksiin johtavaa työotetta ja kykyä edetä päämäärätietoisesti.

Sivistysjohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään.

Sivistysjohtajan virka täytetään vakinaisesti 1.11.2021 alkaen, mutta sivistysjohtajan viransijaisuus alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja hakeminen16.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Kysy suorassa lähetyksessä

Kunta toteuttaa yhdessä RekryKainuuLive-hankkeen kanssa TE-livelähetyksen torstaina 8.4.2021 klo 10. Verkossa lähetettävässä tilaisuudessa kerrotaan lisää sivistysjohtajan työkentästä ja toimintaympäristöstä. Livelähetystä voit seurata TE-liven sivuilta osoitteessa https://te-live.fi/live/kainuu. Lähetyksen aikana voit kysyä chatissa lisää tähän työpaikkaan tai työtehtäviin liittyen. Lähetys on seurattavissa myös RekryKainuuLiven Facebookista tai Youtube -kanavalta. Lähetyksestä jää myös tallenne edellä mainituille sivustoille, jota voi katsella milloin vain live-lähetyksen jälkeenkin.

Tutustu TE-livepalveluun tästä. (https://te-live.fi/)

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi