Ajankohtaista

Mar 24

Hallintopalvelut etsii kesätyöntekijää

Suomussalmen kunnan hallintopalveluihin etsitään määräaikaista kesätyöntekijää monipuolisiin tehtäviin. Työ sopii niin hallintotieteen tai vastaavan loppuvaiheessa olevalle korkeakouluopiskelijalle, vastavalmistuneelle kuin jo kokeneelle kuntahallinnon asiantuntijalle.

Hallintopalvelut vastaa muun muassa päätöksenteon valmistelusta, henkilöstö-, arkisto- ja taloushallintopalveluista, pakolaisohjauspalveluiden järjestämisestä sekä sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä.

Hallintopalvelujen kesätyöntekijä tekee keskushallinnon toimistotöitä, kuten asiatarkastaa laskuja, osallistuu kuntavaalityöhön sekä kiinnostuksen mukaan myös asiakirja- ja kokoushallinnon tukitehtäviin. Työssä pääsee myös osallistumaan luottamushenkilöiden koulutusmateriaalien sekä uuden valtuustokauden valmisteluihin. Työhön kuuluu tarvittaessa myös henkilöstöhallinnon tehtäviä ja viestintää – työnkuvaa voidaan muotoilla kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Eduksi katsotaan kuntaorganisaation tuntemuksen, kokemuksen toimistotehtävistä, tietoteknisen osaamisen, hyvät asiakaspalvelutaidot ja sujuvan suomen kielen taidon.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työ alkaa 10.5.2021 ja kestää 31.8.2021 saakka, tai sopimuksen mukaan.

Asunnon löytämisessä avustetaan tarvittaessa. Hakuaikaa on 10.4.2021 klo 18 saakka osoitteen www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Anniina Niemelä puh. 044 588 9330 ke 31.3.2021 klo 13-15 ja to 8.4. klo 10-15 tai etunimi.sukunimi@suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi