Ajankohtaista

Mar 11

Lastenhoitajien ja koulunkäyntiohjaajien paikkoja auki

Suomussalmen kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana kolme lastenhoitajaa vakituisiin tehtäviin 1.8.2021 alkaen.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävässä painotamme innostunutta ja positiivista työotetta sekä kiinnostusta pedagogiikan kehittämiseen yhteistyössä varhaiskasvatuksen opettajan kanssa. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajalta pidämme tärkeänä myös hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja. Lisäksi odotamme positiivista asennetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn ja vuorotyöhön sekä hyviä ja joustavia työyhteisötaitoja.

Koulutusvaatimus: varhaiskasvatuksen lastenhoitajilla varhaiskasvatuslain mukainen koulutus. Lähihoitajilta edellytämme lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Hakuaika päättyy 24.3.2021 klo 15.00.

Hakemukset ja lisätiedot Kuntarekryssä. Linkki Kuntarekryn ilmoitukseen tässä.

Koulunkäyntiohjaajat

Suomussalmen kunnan perusopetukseen haetaan kolmea koulunkäyntiohjaajaa vakinaisiin työsuhteisiin 1.8.2021 alkaen. Työaika on 32,5 h/viikko.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäyntiohjaajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, jonka suuntautumisvaihtoehtona on lapset ja nuoret tai muu alalle soveltuva tutkinto. Tehtävässä edellytetään riittävää työkokemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme hyviä ICT-taitoja ja kokemusta etätyövälineiden käyttämisestä.

Koulunkäynninohjaajien tehtävänä on työskennellä perusopetuksen yleisopetuksessa, erityisopetuksessa, maahanmuutto-opetuksessa ja aamu- ja iltapäiväohjauksessa

Hakuaika päättyy 24.3.2021 klo 15.00. Hakemukset ja lisätiedot Kuntarekryssä. Linkki Kuntarekryn ilmoitukseen tässä.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi