Ajankohtaista

Henna ja Nella ongella Hennalla ahven koukussa Säynäjäjärvi Suomussalmi heinäkuu
Feb 25

Aitoja elämyksiä matkailijoille -webinaari 3.3. klo 17.00

Live like a local

Maaseutumatkailu, kylämatkailu ja lähimatkailu ovat kaikki nyt erittäin ajankohtaisia. Matkailijat etsivät aitoja elämyksiä ja suurien turistikohteiden sijaan monet haluavat nähdä ja ennen kaikkea omakohtaisesti kokea paikallisia elämyksiä ja paikallisten asukkaiden arkielämää. Marjat, sienet ja metsässä liikkuminen, Home visits, Sauna löytyvät kotimaan 10 haetuimman elämyksen joukosta.

Saataisiinko Suomussalmelle luotua oma paikalliselämysten olohuone? Elämysten järjestäjänä voi olla yksityishenkilö, yhdistys tai muu taho. Webinaarissa pääset kuulemaan miten elämyspalveluiden suunnittelu, hinnoittelu, markkinointi kannattaa aloittaa. Tutustumme myös Suomalaiseen Doerz-alustaan, jonka kautta elämyspalveluiden markkinointi tapahtuu ilman Y-tunnusta.

Tilaisuuden puhujana toimii Your local host -yrittäjä Noora Kokko.

Järjestäjänä Kyläluotsi-hanke.
Keskiviikko 3.3.2021 klo 17.00
Ei ennakkoilmoittautumista.
Osallistumaan pääset alla olevasta linkistä.

Live like a local -webinaari. Tule mukaan tästä linkistä.

 

Lisätietoja:
Marjut Kyllönen, projektipäällikkö
044 777 3107 / marjut.kyllonen@suomussalmi.fi

Kylämatkailu

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi