Ajankohtaista

Jan 27

Suomussalmen koronarajoitukset jatkuvat

Kainuu on koronatilanteessa edelleen kiihtymisvaiheessa, vaikka maakunnan tilanne on kehittynyt suotuisaan suuntaan. Suomussalmen kunnan johtoryhmä on tänään päättänyt Kainuun soten linjausten (lue Kainuun soten tiedote täältä, linkki vie Kainuun soten sivulle) mukaisista ohjeista, jotka ovat voimassa 7.2.2021 saakka. Kunnan johtoryhmä on valmiudessa kokoontumaan ja antamaan uusia ohjeita nopeallakin aikataululla, jos tilanne niin vaatii.

Henkilökunnalle aiemmin annetut yleiset ohjeet ovat edelleen voimassa. Tänään tehdyillä päätöksillä voi olla vaikutuksia henkilöstölle. Sivistysjohtaja ja rehtorit tiedottavat koulujen henkilöstöä ja oppilaita myös Wilman kautta.

  • Kasvomaskit ovat edelleen käytössä perusopetuksessa 6.–9. luokilla ja koulukuljetuksissa.
  • Lukiolaisilla ja aikuisilla opiskelijoilla ovat maskit edelleen käytössä, samoin eri yksiköiden välillä liikkuvalla henkilöstöllä.
  • Alle 12-vuotiaiden ryhmäliikuntaa ei edelleenkään rajoiteta. 12–17-vuotiaiden liikuntaryhmissä voi olla maksimissaan 20 henkilöä.
  • Aikuisten ryhmäliikunnan keskeytys jatkuu 7.2.2021 asti. Suomussalmen kunta suosittelee urheiluseuroja toimimaan samoin. Kunnassa päätös koskee Kianta-Opiston liikuntaryhmiä ja kylpylän ohjattuja allasjumppia. Osa liikuntaryhmistä toteutetaan vaihtoehtoisilla tavoilla.
  • Kianta-Opiston muut ryhmät ovat voineet aloittaa tai jatkaa vakiintuneita turvatoimia noudattaen.
  • Kunnan tiloissa ei voi järjestää ulkopuolisia tilaisuuksia. Rajoitus on voimassa 7.2.2021 saakka.
  • Aiemmin päätetyt kävijärajoitukset mm. kirjastolle ja kylpylään ovat edelleen voimassa.

 

Lisätiedot: kunnanjohtaja Erno Heikkinen, p. 044 777 3344.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi