Ajankohtaista

Jan 22

Suomussalmella matkailijalla todettu koronatartunta – altistumisia ei ole tiedossa

Suomussalmella matkailevalla henkilöllä on torstaina 21.1. todettu koronavirustartunta, jonka johdosta kaksi samaan seurueeseen kuuluvaa on määrätty karanteeniin. Kyseessä ovat ulkopaikkakuntalaiset henkilöt, jotka testattiin Suomussalmella. Tartunnanjäljityksen mukaan tartunnan lähteestä ei ole tarkempaa tietoa, eikä tapauksessa ei ole tiedossa ulkopuolisia altistumisia.

Muita uusia koronatartuntoja ei perjantaiaamuun mennessä ole tullut tietoon.

Kainuun sote muistuttaa, että koronatestiin tulee hakeutua lievienkin oireiden ilmaantuessa. Erityisesti korkeamman ilmaantuvuuden alueilla liikuttaessa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta. Rajat ylittävissä ei-välttämättömissä matkoissa on erittäin tärkeää vapaaehtoisesti käydä koronatestissä ja noudattaa omaehtoisista karanteeneista annettuja ohjeita.

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi