Ajankohtaista

Dec 21

Matkailukoordinaattorin paikka auki

Ovatko matkailupalvelun tuotteistaminen, digitaalinen varausjärjestelmä, destinaation laskeutumissivusto, FAM-trip ja kohdennettu markkinointi sinulle tuttuja käsitteitä? Mikä on sinun visiosi toimenpiteistä, joiden toteuttaminen yhä vauhdittaisi Suomussalmen matkailusektorin kasvua?

Suomussalmi on erämainen kunta Ylä-Kainuussa ja aktiviteettitarjonnaltaan monipuolinen koko perheen esteetön luonto- ja kulttuurimatkailukohde, jossa välitön matkailutulo oli 15,5 miljoonaa euroa vuonna 2018. Kuntastrategiassa matkailu on huomioitu keskeisenä kasvutoimialana ja kasvua haetaan sekä kotimaan-, että kansainväliseltä markkinalta. Matkailutoimisto toimii osana elinvoimapalveluiden toimialuetta.

Etsimme elinvoimajoukkueeseemme nyt määrätietoista pelaajaa, joka tykkää kehittää luovasti ratkaisuehdotuksia, jotka vievät kohti yhdessä sovittuja päämääriä. Paikallisten matkailutuotteiden hiominen myyntikuntoon yhdessä yrittäjien kanssa sekä tuotekokonaisuuksien esittely kansainvälisille matkanjärjestäjille ovat sinulle nautinto.

Teet tiivistä yhteistyötä esimiehenäsi toimivan elinvoimajohtajan sekä matkailutoimiston ja elinvoimapalveluiden työntekijöiden kanssa. Sinusta on tärkeämpää löytää yhdessä tapoja yhteisten päämäärien saavuttamiseen, kuin keskittyä pohtimaan, kenelle mikäkin tehtävä muodollisesti kuuluu.

Keskeiset tehtävät:

 • Markkinointisuunnitelman mukainen matkailumarkkinointi
 • Matkailupalveluiden digitaalisen ostoketjun kehittäminen
 • Matkailutuotteiden kehittäminen yhteistyössä yritysten kanssa
 • Uusien matkailuyritysten toiminnan käynnistämisen tukeminen
 • Yhteistyö kansainvälisten matkanjärjestäjien kanssa myynnin edistämiseksi
 • Matkailuhankkeiden valmistelu ja toteutus, tilanteen mukaan hanketyön tekeminen
 • Matkailutoimiston työnjohdollinen koordinointi

Kelpoisuusvaatimus:

 • Matkailu- tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto

Katsomme eduksi:

 • Työkokemus matkailualan tai markkinoinnin asiantuntijatehtävistä
 • Sujuvat viestintätaidot englanniksi ja suomeksi, myös muu kielitaito huomioidaan
 • Halu haastaa itseä ja oppia uutta tekemisen kautta
 • Kyky tehdä yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Kyky tunnistaa matkailualueen kasvun edellyttämät tekijät ja toteuttaa ratkaisuja matkailun megatrendit huomioiden

Hae viimeistään 11.1.2021 Kuntarekry.fi-palvelun kautta! Linkki ilmoitukseen.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi