Ajankohtaista

Dec 17

Työpaikkoja avoinna teknisissä palveluissa

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee vakituisiin työsuhteisiin sähköasentajaa, laitosmiestä, kokkia ja ruokapalvelutyöntekijä-siivoojaa.

SÄHKÖASENTAJA (työavain 328422)
Työtehtäviin kuuluu sähköpuolen asennukset, kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan kunnossapito ja muutostöiden tekeminen, katu- ja aluevalaistuksen ohjaus ja huolto.

Edellytämme sähköasentajan ammattitutkintoa ja aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttämistä.

LAITOSMIES (työavain 325983)
Suomussalmen kunnan kiinteistöjen laitosmiehelle kuuluvat kunnossapitotyöt pitävät sisällään mm. käsilumityöt, liukkauden torjunta, pienet huolto- ja korjaustyöt sekä perushuoltotyöt ilmanvaihdon ja lämmityksen osalta, palo- ja sammutuslaitteistojen ylläpito/testaus, kiinteistöautomaatio ja piha-alueiden kesäkunnossapito.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa sekä käytännön työkokemusta alaan liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelutaitoja ja kiinteistöautomaation tuntemusta. Traktorinkuljettajan kokemus sekä kaluston huoltoon liittyvä osaaminen katsotaan eduksi. Valittavalla henkilöllä on oltava ajokortti ja autonkäyttömahdollisuus.

KOKKI (työavain 326007)
Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kokin tai vastaavaa ravitsemis- / cateringalan koulutusta sekä riittävää ja monipuolista työkokemusta suurtalouskeittiötyöstä sekä hygieniapassia. Jamix –ruokatuotanto ja Ovaport-omavalvonta ohjelmien käyttökokemus sekä hyvät atk -valmiudet katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä.

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävään valitulta edellytetään mahdollisuutta varallaoloon Siikarannan tuotantokeittiöllä.

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ-SIIVOOJA (työavain 326012)
Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään ruokapalvelun ja/ tai puhtaanapidon perustutkintoa ja hygieniapassia.

Edellytämme käytännön kokemusta siivoustyöstä ja/tai palvelu/tuotantokeittiö työskentelystä. Kespronet- tilausjärjestelmän ja Ovaport-omavalvontaohjelman käyttökokemus luetaan eduksi.

Lisäksi toivomme hakijalta hyviä atk-taitoja ja halua kehittää omaa työtään. Hakijalta odotamme itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tehtävään valitulta edellytetään mahdollisuutta varallaoloon Siikarannan tuotantokeittiöllä.

 

Kaikki paikat löytyvät kokonaisuudessaan Kuntarekryn sivuilta.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi