Ajankohtaista

Dec 07

Tunnelmallisia joululauluja verkossa 12.12.2020

Joulu lähestyy! Kulttuuripalveluiden järjestämässä konsertissa Jukka Lamminen esittää tunnelmallisia versioita kaikille tutuista joululauluista mm. Jouluyö, Juhlayö, Sydämeeni joulun teen ja Varpunen jouluaamuna. Tervetuloa mukaan – vaikka kotisohvalta käsin!

Tunnelmallisia Joululauluja -verkkotapahtuma la 12.12. klo 16 Suomussalmen kunnan Facebook-sivuilla.

Raumalaislähtöinen, nykyisin Torniossa asuva Jukka Lamminen on muusikko, laulaja ja musiikkituottaja. Hän esiintyy erilaisten kokoonpanojen kanssa monissa eri tapahtumissa ympäri Suomen. Jukka on säveltänyt myös Eino Leinon teksteihin, joita mm. Eino Leino -konserteissa on kuultu ympäri Suomen. Hän on myös tuottanut uuden Meri-Lapillista Joulua -levyn, joka julkaistaan joulukuussa 2020.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi