Ajankohtaista

Dec 02

Asiointia kunnantalolla rajoitetaan

 Heikentyneen koronatilanteen vuoksi Suomussalmen kunnantalolla asiointia ja kokoustilojen käyttöä rajoitetaan. 

Ensisijaisesti suositellaan asioiden hoitamista puhelimitse, sähköpostitse tai perinteisellä kirjeellä. Paikan päälle asioimaan voi tulla ainoastaan sopimalla käynnistä ennakkoon. Jos kunnantalolla on välttämätöntä vierailla, on sisätiloissa käytettävä kasvosuojaa, huolehdittava käsihygieniasta ja pidettävä etäisyyttä muihin ihmisiin. 

Muiden kuin kunnan virallisten toimielimien kokouksia tms. kokoontumisia ei toistaiseksi voi järjestää kunnan tiloissa, ja nekin järjestetään mahdollisuuksien mukaan etänä. Rajoitukset ovat voimassa 18.12.2020 saakka. 

Kunnantalon ovet pidetään suljettuina 21.12.2020 – 6.1.2021. 

Jatkossa arkisin klo 9–15 

Kunnantalon ovet pidetään joululomien jälkeen ja koronatilanteen rauhoituttua jatkossa auki arkisin klo 9–15, ja muina aikoina tapaamisajankohdasta on sovittava erikseen. Aukioloajan muutoksen taustalla on varmistaa asiakaspalvelun toimiminen työntekijöiden siirryttyä liukuvaan työaikaan. Poikkeuksista aukioloaikoihin esim. juhlapyhien yhteydessä tiedotetaan erikseen. 

Kokoustilojen käytön osalta palataan normaaliin käytäntöön tammikuussa joululomien jälkeen, mikäli koronatilanne on helpottanut.  

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi