Ajankohtaista

Dec 01

Suomussalmen kunnan stipendirahaston apurahat haettavina

Hakuaika Suomussalmen kunnan stipendirahaston apurahoille on 1.12.–31.12.2020.

Suomussalmen kunnan stipendirahasto jakaa stipendejä Suomussalmelta kotoisin oleville opiskelijoille ja tutkijoille tarkoituksena kannustaa ja innoittaa tekemään opinnäytetyönsä aiheista, jotka edistävät merkittävästi kunnan elinkeinoelämän kehittämistä sekä Suomussalmen kunnan ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon -kuntayhtymän palvelutuotantoa.

Stipendejä jaetaan seuraavasti: Ammattikorkeakoulun päättötutkinnon opinnäytetyöhön 300 €, yliopiston tai korkeakoulun päättötutkinnon opinnäytetyöhön 500 €, väitöskirjatyöhön 600 €.

Vapaamuotoiseen hakemukseen on liitettävä opintorekisteriote ja tutkintotodistus (mikäli on) sekä oppilaitoksen hyväksymä opinnäytetyön suunnitelma tai sen hetkinen opinnäytetyön luonnoksen. Hakija sitoutuu toimittamaan valmiin opinnäytetyön Kianta-Opiston rehtorille.

Suomussalmen kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen kianta-opisto@suomussalmi.fi tai postitse osoitteella Kianta-Opisto, PL 40, 89601 Suomussalmi. Tiedustelut: Kianta-Opiston rehtori p. 044 775 3148.

 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi