Ajankohtaista

Nov 05

Vastaa kyselyyn liikenteen vaaranpaikoista

Suomussalmelaisia pyydetään vastaamaan Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen karttapohjaiseen kyselyyn paikallisista liikenneturvallisuuden parantamistarpeista.  Asukkailta saaduista mielipiteistä ja kokemuksista kotialueidensa liikenneturvallisuusongelmista saadaan tärkeää lähtötietoa.

Kyselyn tavoitteena on löytää liikenneturvallisuuden kannalta ongelmallisia tai vaarallisia kohteita perusteluineen ja mahdollisine parantamisehdotuksineen.  Palautetta on mahdollista antaa sekä avoimesti että suoraan karttapohjalle merkitsemällä.

Kysely löytyy osoitteesta: https://app.maptionnaire.com/fi/9596/

Voit myös klikata nettiosoitetta päästäksesi kyselyyn.

Kysely on avoinna 4.12.2020 saakka.

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on kartoittaa liikenneturvallisuuden parantamistarpeita yhdessä Vaalan, Paltamon, Suomussalmen, Hyrynsalmen, Ristijärven, Puolangan ja Kuhmon kanssa. Kyselyllä kerätään tietoa liikenneturvallisuuden vaaranpaikoista ja parantamistarpeista vietäväksi kuntien yhteiseen karttapalveluun.

Lisätietoa:

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus: Seppo Heikkinen, seppo.heikkinen(at)ely-keskus.fi

Ramboll Finland Oy: Teemu Kinnunen, teemu.kinnunen(at)ramboll.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi