Ajankohtaista

frisbeegolfkisa Haverisessa
Oct 05

Urheilustipendit 2020 haettavina

Suomussalmen sivistyslautakunta palkitsee vuosittain yleisen sarjan ja nuorten sarjojen sekä erityisryhmiin kuuluvat urheilijat, jotka ovat olleet mitalisijoilla SM-kilpailuissa. Palkittavien urheilijoiden tulee edustaa suomussalmelaista urheiluseuraa tai olla kirjoilla Suomussalmella. Stipendit ovat haettavina vuosittain loka–marraskuussa. Vuoden 2020 stipendien hakuaika päättyy 15.11.2020.

Olympia-, EM-, PM- tai MM-kilpailuissa menestyneet huomioidaan tapauskohtaisesti.

Sivistyslautakunta päivitti 30.9. pitämässään kokouksessaan stipendien jakoperusteita. Nuorten asemaa kohennettiin nostamalla hieman nuorille myönnettävien stipendien summia. Uutta on sekin, että harkinnan mukaan voidaan huomioida nuorten sarjassa myös muu merkittävä urheilusuoritus, kuten Suomen ennätys.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Suomussalmen sivistyslautakunnalle ja ne toimitetaan Suomussalmen kunnan liikuntapalveluille sähköpostitse osoitteeseen liikunta(at)suomussalmi.fi tai postitse os. PL 40, 89601 Suomussalmi tai tuomalla Kiannon Kuohut kylpylälle osoitteeseen Jalonkatu 1 A.

Lisätietoja: liikuntasihteeri, puh. 044 585 9700 tai liikunta(at)suomussalmi.fi

Urheilustipendien jakoperusteet löydät klikkaamalla nettiosoittetta: https://www.suomussalmi.fi/fi/vapaa-aika/liikunta-suomussalmen-liikuntapalvelut/urheilustipendien-jakoperusteet-2020/.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi