Ajankohtaista

Sep 25

Rakentaminen etenee suunnitellusti

Suomussalmen Ruukinkankaan uuden koulun rakennustyömaa etenee suunnitellusti, tavoitteena on aloittaa syyslukukausi 2022 uusissa tiloissa. Syyskuun lopulla 2020 ollaan rakentamisessa siinä vaiheessa, että kaikki anturat on pääosin saatu valettua. Pilarit on saatu pystyyn A-lohkolle, ja niitä pystytetään B- ja C-lohkoille. B-lohkon väestönsuojan lattian raudoitustyöt ovat parhaillaan menossa.

Koulun rakennustyömaalla tuli 22.9.2020 täyteen sata tapaturmatonta päivää.

Eri toimintoja eri lohkoissa

Valmistuttuaan A-lohkon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät keskuskeittiö ja liikuntasali ja toisesta kerroksesta hallintoon ja oppilashuoltoon liittyvät tilat. Taito- ja taideaineiden tilat löytyvät B-lohkon alakerroksesta, yläkerroksen tiedetori sisältää matematiikan, kemian, fysiikan ja kielten opiskeluun liittyvät luokat, joita tulevaisuudessa käyttävät yläkoululaisten lisäksi lukiolaiset. C-lohko on varattu alakoululaisille, ja myöhemmin kakkoskerrokseen sijoittuvat lukiolaiset.

 

[edit. 25.9.2020 klo 15.10: tekstiä lyhennetty. TL]

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi