Ajankohtaista

testi
Sep 17

Suomussalmi tänään ja huomenna -työpaja 1.10.

Mitä sinun mielestäsi pitäisi tehdä kuntamme elinvoiman ja asukkaiden hyvinvoinnin kehittämiseksi? Tervetuloa ideoimaan, verkostoitumaan ja tarttumaan toimeen verkkotyöpajassa to 1.10.2020 klo 17.30–20.

Työpajan taustana ovat alkuvuodesta viidessä Kainuun kunnassa toteutetun Tänään ja huomenna -kyselyn tulokset Suomussalmelta ja ajankohtaiset kuntalaisten ja toimijoiden tarpeet. Lisätietoa kyselystä ja sen tulosten yhteenvedon löydät täältä (https://kainuuleader.fi/tanaanjahuomenna)

Kokonaan verkossa toteutettavaan työpajaan pääset mukaan ilmoittautumalla 28.9. mennessä sähköpostitse viestillä osoitteeseen toimisto(at)kainuuleader.fi, soittamalla, tai lähettämällä tekstiviestillä nimesi ja sähköpostiosoitteesi numeroon 040 774 2080. Ilmoittautumisohjeet ja linkki työpajaan lähetetään ilmoittautuneille erikseen.

Tilaisuuden järjestävät Elävä Kainuu Leader ry ja Suomussalmen kunta.

Klikkaa kuva isommaksi!

 

Artikkelikuva: Hannu Huttu.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi