Ajankohtaista

Sep 08

Edukailta maksutonta valmennusta yrittäjien hyvinvoinnin tueksi

Koronaepidemia on koetellut yrittäjiä monin tavoin. Nyt Kainuussa on tarjolla tukea erityisesti pien- ja yksinyrittäjille vaikeasta tilanteesta selviämiseen. Edukai Oy tarjoaa yrittäjille maksutonta Timantti-valmennusta yrittäjän oman jaksamisen ja hyvinvoinnin tueksi.

Valmennus on osa Edukai Oy:n kainuulaisille pien- ja yksinyrittäjille kohdistamaa Timantti-hanketta, joka toteutetaan 3.8.–31.12.2020.

Katriina Kemppainen Edukai Oy:stä vahvistaa, että hankkeen toiminta-aluetta on koko Kainuu, vaikka hanke-esitteessä puhutaan vain Kajaanin seutukunnasta.

Hankkeen valmennus on käytännönläheistä ja yksilön tarpeet huomioivaa. Hankkeessa on tarjolla niin yksilö- kuin ryhmävalmennusta, mutta valmennuksessa korostuu myös muilta yrittäjiltä saatava vertaistuki.

Tutustu valmennukseen tästä. 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi