Ajankohtaista

Kierrätysmateriaaleista tehty näköisformula-auto.
Aug 26

Formulasta tehtiin kaupat

Suomussalmen kunta on tehnyt kaupat taiteilija Ilpo Luukkosen kierrätysmateriaalista tehdystä formulasta. Ostajan edustaja otti kuntaan yhteyttä kuultuaan, ettei kunta ollut saanut yhteyttä Huutokaupat.com-sivuston välityksellä korkeimman tarjouksen tehneeseen henkilöön eikä tarjouksen tehnyt itse ollut yhteydessä kuntaan. Korkein tarjous Huutokaupat.comissa oli hieman yli 3 000 euroa, ja uusi ostaja maksoi formulasta 3 000 euroa.

Suomussalmen kunnanjohtaja Erno Heikkinen on tyytyväinen kauppaan.

”Huutokaupat.comin kautta saatiin formulan markkinahinta selville, ja se hinta myös saatiin”, hän toteaa.

Formulan osti Mäntsälään lentokenttää rakentava Mäntsälä Aero Oy.

Eero Kiiskinen Mäntsälä Aerosta oli myös tyytyväinen tehtyyn kauppaan.

”Toki laitamme teoksen sellaiseen kuntoon kuin se on ollut julkistamisvaiheessakin. Meille on tärkeää että Heikki Kovalaisen hienoa uraa muistetaan ja kunnioitetaan. Olemme iloisia että Heikin Formula 1-teos saadaan sijoitettua nyt näkyvälle paikalle Mäntsälä Aeron yhteyteen”, Kiiskinen kertoo.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi