Ajankohtaista

Jul 10

Suomussalmen seudun kestävän matkailun ohjelma

Suomussalmen Matkailutoimisto, Visit Suomussalmi alkoi Korona aikaan työstämään kestävän matkailun ohjelmaa. Tarkoituksena on rakentaa yhdessä yrittäjien kanssa seudun kestävän matkailun ohjelmaa STF-ohjelmaan tukeutuen. Alueemme voi olla aidosti vastuullinen matkakohde vain siten, että paikalliset matkailualan yritykset ovat mukana yhteisellä vastuullisuuden kehityspolulla ja onkin ollut ilo huomata, että osa yrittäjistä on innostunut lähtemään mukaan yhteiselle vastuullisuuden kehityspolulle.

Wild Taiga toimi alueella pilottina STF polun käyttöön ottamisessa. STF-ohjelmaa onkin lähdetty toteuttamaan koko Suomessa. Ensimmäiset parikymmentä yritystä ovat 1.6.2020 saaneet kestävästä matkailusta kertovan Sustainable Travel Finland -merkin. Meidän alueelta ensimmäisenä merkin sai Hiljainen Kansa. Toinen hyvä esimerkki vastuullisesta toiminnasta löytyy yrityksestä Kainuun Luontoretket: https://www.reppuretki.fi/tarinat/2020/7/10/vastuullista-luontomatkailua-hossassa

Sinulle alueella vierailijalle on nyt tehty kysely. Vaikuta osallistumalla vastuullisen matkailun kyselyyn ja voit voittaa tuotepalkintoja! Kysely on osa Land of National Parks -alueen matkailun kestävyyden kehittämistä ja se toteutetaan Matkailuyritykset kestävälle kehityspolulle ja Gateway to Land of National Parks -hankkeiden yhteistyönä. Vastauksistasi saadaan arvokasta tietoa alueen matkakohteiden toiminnan kehittämiseksi entistä vastuullisemmiksi. Kiitämme kaikkia vastaajia jo etukäteen. Vastaajien kesken arvotaan tuotepalkintoja. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti kyselyjakson päätyttyä. Linkki kyselyyn tästä: https://webropol.com/s/kema

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi