Ajankohtaista

Jun 26

Pakolaisohjaajan paikka haettavana

Suomussalmen kunta jatkaa hyvin alkanutta maahanmuuttajatyötä ja hakee palvelukseensa pakolaisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2020–31.01.2021. Tehtävän jatkuminen on mahdollista ohjaustyön tarpeesta riippuen.

Oletko oma-aloitteinen, joustava ja yhteistyökykyinen – kiinnostaako sinua maahanmuuttajatyö ja kotouttaminen? Olet perehtynyt maahanmuuttajatyöhön, osaat neuvoa arjen askareissa, avustaa työvoima- ja sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa, tukea perheitä erilaisissa arjen tilanteissa sekä tehdä monialaista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Pakolaisohjaajan tehtävänä on maahanmuuttaja- ja kotouttamistyön koordinointi, ohjaus ja palvelujen kehittäminen. Tehtävä sisältää pakolaisten vastaanoton järjestelyä, alkuvaiheen ohjausta ja neuvontaa, erilaisia kotoutumista edistäviä tehtäviä sekä yhteistyötä eri viranomaisten ja yhdistysten sekä kuntalaisten kanssa. Maahanmuuttajatyö perustuu Kainuun kuntien yhteiseen kotouttamisohjelmaan. Kunnan pakolaisohjauksessa toimii myös toinen henkilö, joka toimii perehdyttäjänäsi.

Kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva alempi korkeakoulututkinto (sosionomi amk) tai muu vastaava tutkinto. Hakijalta edellytetään monikulttuurisen työn osaamista ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Luemme eduksi kokemuksen asiakkaiden kanssa työskentelystä, sosiaali- ja terveysalan palvelujen tuntemisen ja tavallisimpien toimisto-ohjelmien osaamisen sekä englannin kielen osaamisen.

Hae 10.7.2020 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Linkki Kuntarekryssä olevaan ilmoitukseen tässä.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Anniina Niemelä, puh: 044 588 9330, anniina.niemela@suomussalmi.fi

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi