Ajankohtaista

Jun 24

Kesä 2020 Suomussalmella

Lumoudu luonnosta, haltioidu historiasta ja kohtaa kulttuuri

Kaikkea tätä tarjoaa Suomussalmen kesä 2020. Näiltä www-sivuilta löydät uutena kohteena oman tarjontansa, joka on suunnattu lapsiperheille. Vinkit ja ideat osasta löytyy kohteet ja paikat joita paikalliset suosittelevat matkailijoille.  Avaa aistisi, nauti valoisasta kesästä, käy syömässä paikallisissa ravintoloissa ja viivähdä kesäterasseilla, joilla tänä kesänä soi useaan otteeseen elävä musiikki.

Uutena matkailutuotteena tuodaan paikallisille ja matkailijoille tarjolle Kotiseuturisteily joka toteutuu torstaina  9.7.2020 Kiantajärvellä ja jossa pysähdytään historiallisella vanhalla hautasaarella. Risteilyllä sukelletaan Suomussalmen historiaan ja nautitaan kesäillan tunnelmasta laivalla. Risteilyjä tarjolla myös päivittäin klo 11 ja klo 15 sekä Suomussalmi Rock risteily 11.7. ja Talvisotaristeily, jossa paneudutaan Suomussalmen sotahistoriaan 1.8.2020.

Uudessa matkailijan kartassa on merkattu Suomussalmen alueelta laavut, kodat ja tulistelupaikat. Voit siis hyvin suunnata omalle retkelle rakkaiden läheistesi kanssa ja kartan avulla löydät paikat helposti. Olemme myös tehneet Suomussalmen kesäbingon, jossa suoraan vinkataan erilaisia kohteita, joissa sinun tulisi käydä ja kuvata itsesi. Saamalla rivin vaakaan, pystyyn tai vinoon, pääset osallistumaan kuukauden arvontaan. Kaikkien bingolipun palauttaneiden kesken arvotaan joka kuukausi kesä-syyskuu aikana majoituspaketti, joka on voimassa vielä kesän 2021 ajan.

Lähde siis liikkeelle nauttimaan kesästä.

Tervetuloa palveltavaksi

Aija Laukkanen

Matkailupäällikkö

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi