Ajankohtaista

Jun 03

Valtuusto kokoontuu liikuntahallilla

Suomussalmen kunnanvaltuuston kokous maanantaina 8.6.2020 pidetään poikkeuksellisesti liikuntahallilla. Valtuustosaliin olisi mahdollista kokoontua, koska valtuutettujen ja muiden varsinaisten osallistujien yhteismäärä jää alle 50 henkilön, mutta varotoimenpiteitä halutaan kuitenkin noudattaa.

Valtuutetuille järjestetään istumapaikat toisistaan riittävän etäällä. Puheenvuorot pidetään kuuluvuuden varmistamiseksi puhujapöntöstä. Yleisö ohjataan yläkatsomoon, ja sinne päästetään noin kymmenen henkilöä. Jos paikalle saapuu enemmän yleisöä, on kokouksen Facebook-livelähetystä kunnan Facebook-sivulla mahdollista seurata aulatilassa tietokoneelta. Kokouksen seuraaminen onnistuu siis myös kotoa käsin.

Kokousta voi seurata Facebook-livelähetyksenä.

Liikuntahallilla on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja. Lisäksi kaikkien toivotaan noudattavan seuraavia turvaohjeita:

  • Älä tule paikalle, mikäli sinulla on vähäisiäkään hengitystieinfektion, flunssan tai nuhan oireita.
  • Pidä turvaväli!
  • Muista hyvä käsihygienia: käytä käsidesiä tai pese kätesi usein.

Kahvitarjoilu on lukion ruokasalissa kello 14.30, jonka jälkeen siirrytään liikuntahallin puolelle klo 15 alkavaan valtuuston kokoukseen.

Mikäli kokousjärjestelyistä on kysyttävää, hallintojohtaja Anniina Niemelä, 044 5889330 anniina.niemela@suomussalmi.fi tai hallintopalveluiden palvelusihteeri Pirjo Mäkeläinen 044 777 3001, pirjo.makelainen@suomussalmi.fi antavat lisätietoja.

Asialistalla on mm. tilinpäätös vuodelta 2019 ja arviointikertomus.

Kuva: Käytännön kokousjärjestelyjä suunniteltiin keskiviikkona.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi