Ajankohtaista

Kylpylä Kiannon Kuohut
May 28

Kiannon Kuohut virkistyskylpylä ja kuntosali aukeavat 1.6. erityisjärjestelyin

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohujen saunat, yleisönetti ja pallomeri eivät ole käytössä toistaiseksi. Kahvila toimii palveluperiaatteella ja asiakaspaikkoja on vähennetty. Ohjattua ryhmätoimintaa ei toistaiseksi järjestetä. Toiminnassa noudatetaan viranomaisten ohjeita turvallisuudesta ja hygieniasta. Tilojen ja välineiden puhdistusta on tehostettu.

Asiointi

Tule kylpylän tiloihin ja kuntosalille vain terveenä. Jää kotiin, jos tunnet vähäisiäkään sairauden oireita. Voit tulla asioimaan tiloihin vasta vähintään kahden oireettoman päivän jälkeen.

Turvaetäisyyksiä pitää noudattaa kaikissa tiloissa. Osa pukukaapeista on pois käytöstä ja henkilökunta seuraa asiakasmääriä ja ohjeistaa tarvittaessa tarkemmin. Desinfiointiaineita löytyy kaikista tiloista.

Maksettaessa on suositeltavaa käyttää kortti- ja lähimaksua käteisen sijaan.

Suurten vesileikkivälineiden käyttöä on rajoitettu ja lainattavat uimalasit on otettu pois käytöstä.

Kuntosalin asiakasmäärä rajoitetaan 15 henkilöön. Pyyhi käyttämäsi kuntosalilaitteet ennen ja jälkeen käytön. Kuntosalille on varattu desinfiointitarvikkeet asiakkaiden käyttöön.

Koronakriisin aikana saattaa muutoksia käytäntöihin tulla nopeastikin. Ajankohtaiset tiedot löytyvät virkistyskylpylän nettisivuilta.

Kesän aukioloajat

Kesäaikana 1.6.–31.8. virkistyskylpylä ja kuntosali ovat avoinna maanantaista lauantaihin klo 12–20.30, sunnuntaisin suljettu. Juhannuksena 19.–21.6. sekä kylpylä että kuntosali ovat suljettu.

Kulkukorttien voimassaoloaikaa on jatkettu kylpylän kiinnioloajan verran.

Kulkukorteilla pääsee aamu-uinnille keskiviikkoisin klo 8–9.30.

Kuntosalille kulkukortilla pääsee maanantaisin 12–22, tiistaista sunnuntaihin klo 5–22.

Kysyttävää?

Kylpylän p. 044 777 3185, sähköposti kylpyla(at)suomussalmi.fi

Kylpylän sivuille tästä.

 

[Edit 29.5. klo 9.40: lisätty kuntosalin maanantain kulkukorttiaika.]

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi