Ajankohtaista

May 11

Sittenkin kesätyösetelillä kuntaan

Suomussalmen kunta voi ottaa tänäkin kesänä kahden viikon kesäsetelityöhön Suomussalmella perusopetuksensa päättäviä tai suomussalmelaisia muualla perusopetuksensa päättäviä 9. luokkalaisia. Huhtikuussa kerrottiin, ettei kunta voi YT-neuvottelujen ollessa kesken ja lomautusten ollessa mahdollisia työllistää kesäseteliläisiä.

Maamme hallitus on päättänyt purkaa koronapandemian hillitsemiseksi antamiaan rajoituksia, eikä Suomussalmella näin ollen tarvitse käyttää YT-neuvotteluissa sovittuja lomautuksia tai palkanmaksun keskeytyksiä.

Kesätyöseteli ohjeineen jaetaan koululaisille päättötodistuksen mukana. Setelin arvo on 280 euroa ja se kattaa kahden viikon työjakson. Työaika on 30 tuntia viikossa. Työjakson ei tarvitse ehdottomasti olla yhtäjaksoinen, mutta työn tulee yhteensä kestää vähintään 60 tuntia.

Lisätiedot: hallintojohtaja Anniina Niemelä p. 044 588 9330 tai
Tarja Kela, puh. 044 777 3212 tai tarja.kela@suomussalmi.fi.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi