Ajankohtaista

May 08

Yksinyrittäjien tuen myöntäminen etenee

Yksinyrittäjien tuen haku käynnistyi Suomussalmella 15.4.2020. Hakemuksia on tullut kuntaan melko tasaiseen tahtiin, 8.5. mennessä hakemuksia on saapunut 24 ja tukea on myönnetty 11 hakijalle. Osaan hakemuksista odotetaan vielä täydennystä. Tuen myöntämisessä Suomussalmen kunta noudattaa työ- ja elinkeinoministeriön ohjeita.

”Huolellisesti täytetty hakemus ja kaikkien vaadittujen liitteiden toimittaminen samalla kertaa nopeuttaa hakemuksen käsittelyä merkittävästi”, muistuttaa elinvoimakoordinaattori Anu Komulainen. ”Tukea myös riittää kaikille siihen oikeutetuille yksinyrittäjille. Joten jos yrityksen taloudellinen tilanne ei ole vielä heikentynyt, mutta näin tapahtuu tulevina kuukausina, niin hakemuksen voi jättää myöhemmin, aina 30.9. saakka.”

Yksinyrittäjiltä on tullut jonkin verran tiedusteluja hakemukseen liittyen ja edelleen asiaan liittyvissä kysymyksissä yrittäjät voivat olla yhteydessä Anu Komulaiseen puh. 044 777 3171 tai elinvoimajohtaja Jonne Maaninkaan puh. 040 688 4480.

 

Artikkelin kuva Pixabay-kuvapankista.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi