Ajankohtaista

May 08

Opettajia perusopetukseen

Suomussalmen kunta hakee erityisluokanopettajaa, aikuisten perusopetuksen opettajaa, perusopetuksen päätoimista tuntiopettajaa ja luokanopettajan sijaista. Kaikkiin tehtäviin hakuaika päättyy 27.5. klo 15.

Yläluokkien erityisluokanopettajan virka täytetään toistaiseksi. Aikuisten perusopetuksen opettajan tehtävä syksyllä alkavaan koulutukseen täytetään ajalle 1.8.2020–31.7.2021, samoin kuin perusopetuksen päätoiminen tuntiopettaja yläluokille ja luokanopettajan sijaisuus.

Aikuisten perusopetuksen opettaja työskentelee maahanmuuttajien parissa. Luokanopettajan sijaisen tehtäviin Karhulanvaaran koululla kuuluu musiikinopetusta eri luokka-asteille. Lue lisää  Kuntarekryn ilmoituksista:

Erityisluokanopettajan vakinainen virka

Perusopetuksen pt. tuntiopettaja lv. 2020 – 2021

Karhulanvaaran koulun luokanopettajan sijainen lv. 2020 – 2021

Aikuisten perusopetuksen opettaja lv. 2020 – 2021

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi