Ajankohtaista

May 08

Kirjastotoimenjohtaja

Suomussalmen kunnassa on haettavana kirjastotoimenjohtaja vakinainen virka 1.8.2020 alkaen toistaiseksi.

Kirjastotoimenjohtaja vastaa Suomussalmen kunnan kirjastopalveluista, johon kuuluu pääkirjasto ja kirjastoauto. Kirjastotoimenjohtajan tehtäviin kuuluu vastuu kirjastopalveluiden toiminnasta, suunnittelusta ja kehittämisestä.

Kunnan kirjastolaitosta johtavalta vaaditaan virkaan tai tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan (Laki yleisistä kirjastoista 1492/2016 17§).

Kirjastopalveluiden johtaminen ja kehittäminen vaatii kykyä strategiseen suunnitteluun, henkilöstöjohtamiseen, taloussuunnitteluun ja arviointiin sekä sitoutumista kunnan tavoitteisiin. Edellytämme tehtävään valittavalta kirjastoalan työkokemusta ja kokemusta esimiestehtävistä. Eduksi luemme myös työkokemuksen tai koulutuksen kulttuurialalta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, verkostotyötaitoja, kehitysmyönteistä työotetta ja kykyä hahmottaa tulevaisuuden haasteita. Suomussalmen kirjastossa on vuosilainoja on yhteensä noin 118 000.

Arvostamme asiakaspalvelumyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja sosiaalisen median taitoja. Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakuaika päättyy 27.5.2020 klo 15.00

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Klikkaa tästä ilmoitukseen.

Lisätietoja

https://www.suomussalmi.fi/kirjasto

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi