Ajankohtaista

May 07

Toimistosihteeri teknisiin palveluihin

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomussalmen kunnan teknisten palvelujen alaisuudessa toimivat tilapalvelut, ruoka- ja siivouspalvelut, rakennus- ja ympäristövalvonta, ympäristötekniikka ja vesihuoltolaitos. Teknisen toimialan henkilöstömäärä on noin 100.

Teknisten palvelujen toimistosihteerin tehtävän tarkoitus on luoda edellytyksiä teknisten palveluiden tuottamiselle kuntalaisille ja huolehtia omalta osalta toimialansa talouden ja hallinnon toimivuudesta.

Työtehtäviin kuuluu toimisto- ja hallinnollisten tehtävien lisäksi mm. teknisten palvelujen sisäinen tiedottaminen, nettisivujen päivittäminen, teknisen lautakunnan ja työsuojelutoimikunnan sihteerinä toimiminen, työtapaturmien ilmoittaminen teknisen toimen osalta ja vuosiraportin laatiminen koko kunnan osalta, henkilöstön rekrytointiin liittyvät tehtävät. Taloushallinto; taloussuunnitelman valmistelu, käyttösuunnitelmien tekeminen, kirjanpidon toteutuman seuranta, laskujen asiatarkastus, muistiotositteet, sisäinen laskutus, maksumääräykset, tilinpäätöksen valmistelu ja muut tilastot sekä raportointi. Lisäksi tehtäviin sisältyy henkilöstöhallinnon tehtäviä, kuten työsopimuksien ja virkamääräyksien valmistelu sekä matkalaskujen asiatarkastaminen.

Hakijalta edellytetään vähintään tehtävään soveltuvaa opistotason tutkintoa, työkokemusta toimistotehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää tietoteknistä osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista, yhteistyökykyä, taitoja työtehtävien organisoinnista ja kykyä toimia itsenäisesti. Lisäksi arvostamme kokemusta kuntaorganisaation toiminnasta ja muu kielitaito katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä.

Työaika on 36,75 h/viikko. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 22.5.2020 klo 12.00. Työ alkaa 1.7.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen on liitettävä CV tai ansioluettelo.

Klikkaa ilmoitukseen Kuntarekry.fi-palveluun tästä.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi