Ajankohtaista

Apr 22

Lasten ja nuorten valokuvakilpailu

Valokuvakilpailussa aiheena oli Suomussalmen luonto.

Kilpailussa pyydettiin suomussalmelaisia lapsia ja nuoria käymään ulkona nappaamassa valokuva. Kuva piti palauttaa 13.4.2020 mennessä.

Kilpailun sarjat olivat alakoulu, yläkoulu ja toinen aste sekä alle 29- vuotiaat. Kilpailuun osallistui 20 kuvaajaa ja valokuvia tuli 30. Kuvissa on maisemia eri puolta Suomussalmea, ihmisiä, eläimiä sekä upeita luonnon yksityiskohtia. Kuvissa näkyi myös kuvaamisen ajankohdan. Talvesta voi vielä nauttia, lisääntyvä valo tuo esille upeita värejä ja kevät on alkamassa.

Palkittuja  valokuvia ei laitettu paremmuusjärjestykseen, vaan valittiin kolme kuvaa sarjastaan. Palkintona kukin sai 30 € lahjakortin.  Kaikkien lähettämiä valokuvia tullaan näkemään kunnan nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä kunnan markkinoinnissa.  Kiitos kaikille osallistujille!

Palkitut:

Alakoululaiset: Nella Määttä, Maija Määttä ja Onni Väisänen

Yläkoululaiset ja lukio: Erja Kemppainen, Eevi Huotari ja Mirja Heikkinen

Alle 29- vuotiaat: Sini Riekki

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi