Ajankohtaista

Apr 17

Kianta-Opisto 2020 YouTube kanavalla opetusta

Kianta-Opisto 2020 YouTube kanavalla on opetusta

Kianta-Opisto on käynnistänyt kursseja verkossa omalla YouTube -kanavalla. Tuttu opettaja Roosa Hautakangas ohjaa tiistaisin klo 17.00 kotijumpan ja sen jälkeen rentouksen kello 18.00.

Ensi viikon tiistaina 21.4. käynnistyy kevyempi tuolijumppa klo 13 alkaen.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita kanavalle seuraamaan jumppia ohjushetkellä tai sitten jumppaamaan silloin kuin itselle parhaiten sopii, sillä kaikki jumpat tallennetaan ja ne ovat katsottavissa kanavalla ihan milloin vain.

Kursseille voit halutessasi käydä ilmoittautumassa normaali ilmoittautumiskanavan kautta (linkki alla). Silloin Kianta-Opiston tilastot pysyvät ajan tasalla. Kurssit ovat ilmaisia ja kaikkien hyödynnettävissä.

Tästä voit likata kanavalle suoraan; https://www.youtube.com/results?search_query=kianta-Opisto+2020

Vinkki: Ota kanava seurantaa (tilaa) niin saat viestin, kun ohjaustunti (livestreaming) käynnistyy!

 

Apua verkon palvelujen käyttöön

Tänä pandemian aikana voisi olla kiva käyttää verkkopalveluja. Käynnistämme verkkopalvelujen käyttöön ottoon keskittyvän kurssin keskiviikkona 22.4.2020 klo 17.00 – 17.45; 341015 Tietotekniikan perusteita -etäkurssi . Ilmoittaudu kurssille linkillä https://opistopalvelut.fi/kiantaopisto/index.php

niin saat ennen koulutuksen käynnistymistä linkin kokoustilaan ja olet mukana kurssilla!

Seuraavassa kurssi sisällöstä tarkemmin.

Kurssilla tutustumme yhdessä erilaisiin tietotekniikan palveluihin etäyhteyden kautta.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen, internet -yhteyden sekä sähköpostiosoitteen. Tarkemmat ohjeet tunneille osallistumiseen saat sähköpostiisi.

 

Aiheet kokoontumiskerroilla:

Keskiviikko 22.4: Verkkokaupat – tutustumme verkkokaupoista ostamiseen ja erilaisiin maksutapoihin. Lisäksi tutustumme paikallisten ruokakauppojen tarjoamaan mahdollisuuteen tilata ruokaostokset valmiiksi kerättynä tai kotiinkuljetettuna.

Keskiviikko 29.4: Lisäksi perehdymme erilaisiin netissä toimiviin viihdepalveluihin, esim. Yle Areena, Ruutu, podcastit, äänikirjat.

Keskiviikko 6.5: Whatsapp – asennamme Whatsapp -pikaviestinohjelman puhelimeen ja tutustumme sen käyttöön.

Keskiviikko 13.5: Tiedonhaku internetistä – tutustumme tiedon hakemiseen hakukoneella ja millä keinoilla saat parempia hakutuloksia.

Kurssit ovat maksuttomia ja voit ilmoittautua mukaan milloin haluat!

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi