Ajankohtaista

Visit Suomussalmi
Apr 09

Unelmoi nyt, matkusta myöhemmin

Visit Suomussalmi käynnisti Instagram ja Facebook tilillä kampanjan jossa annetaan vinkkejä Unelmointiin alueen matkailukohteiden kautta. Kampanja näjyy sosiaalisessa mediassa juhannukseen asti ja siinä nostetaan esille aiemmin vähemmän markkinoituja luontokohteita ja paikkoja.

Yksi osa kampanjaa on Lahjakorttien osto mahdollisuus. Ostamalla nyt lahjakortin, joka on voimassa vuoden 2021 loppuun asti tuet alueen matkailuyrittäjien toimintaa. Tavoitteena on saada asiakkaat saapumaan alueelle sitten kun eristäytymisen aika on ohi. Lahjakortit ja unelmoinnin retkikohteet löytyvät myös www.visitsuomussalmi.fi sivuilta.

Toinen osa kampanjaa on rohkaista paikallisia ihmisiä ottamaan kuvia nyt kun he kulkevat Suomussalmen luonnossa ja julkaisemaan kuviaan käytämällä #koesuomussalmi. Kuva julkaistaan kuvaajan nimellä sosiaalisessa mediassa. Tehdään yhdessä Suomussalmi näkyväksi, jotta se olisi matkailijoiden mielessä kun aika matkustamiseen jälleen tulee.

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi