Ajankohtaista

huhti 03

eKirjasto kaikkien käyttöön

Kirjaston kiinnioloaikana pääsee käyttämään Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjastoa, vaikka ei olisi kirjaston asiakas. Kirjastosta on mahdollista saada väliaikaiset tunnukset, joilla pääsee kirjautumaan e-aineistopalveluihin. Väliaikaiset tunnukset palvelevat myös siinä tilanteessa, jos kirjastokorttiin liitetty PIN-koodi on unohtunut tai puuttuu kokonaan. Tunnuksen saa ottamalla yhteyttä kirjastoon.

Poikkeustilan päätyttyä väliaikaiset tunnukset poistetaan. Kirjaston palveluiden käyttöä voi jatkaa hakemalla tavallisen kirjastokortin tai unohtuneen PIN-koodin paikan päältä kirjastosta. Henkilöllisyystodistus on oltava mukana.

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. eKirjasto löytyy Kainet-verkkokirjastosta osoitteesta kainet.finna.fi.

Tiedustelut ja lisätiedot kirjastosta: puh. 044 777 3227 tai s-posti: paakirjasto@suomussalmi.fi

 

 

 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi