Ajankohtaista

Apr 02

Kianta-opiston oppilaiden keskeneräiset työt luovutetaan myöhemmin

Kianta-opisto on suljettu toistaiseksi valtioneuvoston linjauksen mukaisesti koronapandemian hillitsemiseksi. Kaikki opetustilat on myös suljettu eikä niissä sallita liikkumista. Tämän vuoksi muun muassa opiskelijoiden töitä ja tarvikkeita säilytetään epidemian ajan lukituissa tiloissa ja ne jaetaan opiskelijoille takaisin syksyllä tai kunnes epidemian leviämistä estävät rajoitukset päätetään purkaa.

Sivistyslautakunta on tehnyt päätöksen kokouksessaan 25.3.2020, että maksettuja kurssimaksuja ei palauteta opiskelijoille toteuttamatta jääneiden opetuskertojen vähäisen määrän vuoksi. Syyslukukauden opetuksen aloittamis- ja päättymisajankohtaa tullaan tarkastelemaan tilanteen mukaan. Jo nyt keväällä järjestettään opetusta kaikille avointa ja ilmaista verkossa, joten kannattaa seurata ilmoittelua eri kanavissa. Myös syksylle suunnittellaan kursseja tai tapahtumia.

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi