Ajankohtaista

huhti 01

Ruokakassit perusopetuksen etäoppilaille

Suomussalmen kunta jakaa kaksi ruokakassia perusopetuksen etäopetuksessa olevien oppilaiden perheille. Suomussalmella perusopetuksessa on tällä hetkellä 563 oppilasta etäopetuksessa. Oppilaiden perheille tarjotaan kevään aikana apua ruokakassien muodossa. Jokaista etäoppilasta kohden annetaan huhtikuun jakelussa yksi ja toukokuun jakelussa toinen kassi.

Ruokakassikysely lähetetään huoltajille Wilmassa torstaina 2.4. ja vastausaika päättyy maanantaina 6.4.2020 klo 16. Ruokakassin haluavat kodit valitsevat kahdesta vaihtoehdosta oppilaskohtaisesti mieleisensä. Kassi 1:ssä on perusruokavalion mukainen sisältö ja kassi 2:ssa on lakto-ovo-vegaaniruokavalion mukainen sisältö. Huoltajia pyydetään vastaamaan oppilaskohtaisesti valitsemalla ruokakassivaihtoehdoista, joko kassin 1 tai kassin 2. Jokainen lapsi ilmoitetaan erikseen.  Samalla ilmoittautumisella varataan huhtikuun ja toukokuun ruokakassit.

Huhtikuun ruokakassit luovutetaan torstaina 16.4.2020 Ruukinkankaan koulun keittiöltä klo 14–17. Toukokuun ruokakassit jaetaan torstaina 7.5.2020 samaan kellonaikaan.

Suomussalmen kunnan ruokapalvelut vastaa ruokakassien sisällön suunnittelusta, pakkaamisesta ja luovuttamisesta.

 

Lisätietoja antavat

Sivistysjohtaja Sirpa Mikkonen p. 044 523 4020, sirpa.mikkonen(at)suomussalmi.fi
Ruokapalvelupäällikkö Merja Heikkinen p. 044 571 0254, merja.h.heikkinen(at)suomussalmi.fi

 

[muokattu 2.4.2020, klo 16. korjattu Merja Heikkisen sähköpostiosoite.]

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi