Ajankohtaista

Mar 31

Opiskele verkossa – Ikisluennot voit seurata kotisohvalta

Koronavirustilanteesta johtuen olemme siirtyneet Ikääntyvien yliopiston luentotilaisuuksien järjestämisessä verkkoluentoihin. Poikkeusjärjestelynä olemme sopineet Jyväskylän kesäyliopiston kanssa ratkaisusta, jossa voitte loppukevään ajan katsoa luentoja verkossa kotisohvalta. Luennot järjestetään joka keskiviikko klo 14.00. (muutokset ohjelmassa mahdollisia).

Jotta saatte viikoittain vaihtuvan luentolinkin, toimikaa seuraavasti: Kianta-Opiston nettisivuilla julkaisemme linkin, minkä kopioimalla oman koneen selaimeen avaa yhteyden!

Nyt kannattaa olla ennakkoluuloton ja ryhtyä kokeilemaan verkon kautta opiskelua, vaikka se aiemmin olisikin ollut itselle vierasta.

Viikoittaiset aiheet ovat:

 

6.5.                Luonnosta hyvinvointia ja kansallispuistoista kaksinverroin, PsT Katriina Hyvönen JYU

    ja viestintäpäällikkö Tiina Hakkarainen Metsähallitus

https://www.youtube.com/watch?v=Z94scxLUMZg&feature=youtu.be

Mikäli lähetys ei toimi, varmista seuraavat asiat:

  • laitteesi nettiyhteys on kytketty päälle ja se on riittävän nopea. Avautuuko jokin muu sivu, esimerkiksi www.hs.fi?
  • laitteesi selain (esim. Chrome, Firefox) on päivitetty. Jos linkki ei avaudu esimerkiksi Chromella, kokeile toista selainta.
  • jos sinulla on toinen laite käytössäsi, kokeile vaihtaa laitetta. YouTuben ohjeiden mukaan suora lähetys ei toimi kaikilla mobiililaitteilla (tabletti, kännykät), tässä tietokone on paras. Mobiililaitteilla ongelmana voi olla se, että YouTube –sovellus tulee päivittää uudempaan.

 

Ystävällisin yhteistyöterveisin

Tarja Peitsaho, rehtori

Tarja.peitsaho@suomussalmi.fi
puh. 044 7753 148

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi