Ajankohtaista

Duo Pokara on saanut Suomussalmen kulttuuriavustusta.
Mar 26

Kulttuurin kohdeavustuksia liki 5 000 euroa

Suomussalmen sivistyslautakunta päätti keskiviikkona 25.3. kokouksessaan myöntää kulttuuritoimen kohdeavustuksia kuudelle hakijalle, yhteensä 4 850 euroa.

Suurimman kohdeavustuksen, 3 000 euroa, saa Myllylahden Musiikki ry Rock-tapahtuman järjestämiseen. Vienan reitti ry:lle myönnettiin 1 000 euroa Vienan reitti tutkimustiedon valossa -seminaarin järjestämiseen.

Suomi-Venäjä-seuran Suomussalmen osasto, Rimpilän kulttuuriyhdistys ry ja Suomussalmen Kalevalaiset ry saivat kukin 250 euroa tapahtumien järjestämiseen. Venäjänkielinen lauluryhmä Devchata saa kohdeavustusta 100 euroa tapahtuman järjestämiseen.

 

 

Artikkelikuvassa Suomussalmen kunnan kulttuuritoimen kohdeavustusta vuonna 2019 saanut Duo Pokara. (Arkistokuva)

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi