Ajankohtaista

maalis 17

Suomussalmen kirjasto suljettu 18.3–13.4.2020

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti Suomussalmen pääkirjasto suljetaan 18.3–13.4.2020. Kirjastoauto ei aja reittejä tänä aikana eikä omatoimiaika ole käytössä. Tilanteen muuttumisesta tiedotetaan asiakkaille.

Kirjastoon voi olla yhteydessä arkisin klo 16 asti puhelimitse 044-777 3227 tai sähköpostilla paakirjasto@suomussalmi.fi.

Laina-ajat

Lainojen eräpäiviä on jatkettu, jos lainan eräpäivä on sijoittunut kirjastojen sulkuajalle (18.3.–13.4.). Uudet eräpäivät tulevat 27.5.–22.6.2020 väliselle ajalle. Tämä koskee myös varattua aineistoa.  Myöhästymismaksuja ei peritä sulkuajalta.

Uusinnat

Lainat voi uusia Finna-verkkokirjaston kautta, arkisin klo 16 mennessä puhelimitse 044-777 3227 tai sähköpostilla paakirjasto@suomussalmi.fi.

Palautukset

Aineiston palauttaminen ei ole mahdollista palautusluukusta 31.3.2020 alkaen.

Varaukset

Voit edelleen varata aineistoa Finna-verkkokirjaston kautta, mutta huomioithan, että Suomussalmen kirjastossa ei toistaiseksi käsitellä hyllyvarauksia ja varattua aineistoa ei voi noutaa kirjastoista. Jos varaamasi aineisto ei ole vielä saapunut, voit halutessasi perua varauksen verkkokirjaston kautta. Noutamattomista varauksista ei peritä maksua.

eKirjasto

Kainuun ja Pohjoispohjanmaan yhteinen eKirjasto palvelee ympäri vuorokauden osoitteessa: https://kainet.finna.fi/Content/ekirjasto

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista