Ajankohtaista

Mar 11

Erityisopettajien ja musiikinopettajan avoimet virat

Suomussalmen kunnan perusopetukseen haetaan kahta laaja-alaista erityisopettajaa vakituisiin virkoihin, toinen ala- ja toinen yläasteelle. Perusopetukseen, lukioon ja kansalaisopistoon haetaan yhteistä musiikinopettajaa vakituiseen virkaan. Kaikkiin virkoihin hakuaika päättyy 23.3. klo 15. Hakemukset kuntarekry.fi-sivuston kautta.

Erityisopettajan virka nro 237

Suomussalmen kunnan perusopetuksen laaja-alaisen erityisopettajan vakinaiseen virkaan nro 237 haetaan erityisopettajaa 1.8.2020 alkaen toistaiseksi. Tällä hetkellä opetusta on yläluokille.

Tiedustelut: Ruukinkankaan koulun rehtori Heli Manninen, puh. 044 777 3050, heli.manninen(at)edu.suomussalmi.fi, Ruukinkankaan koulun apulaisrehtori Jussi Tolonen, puh. 044 777 3051, jussi.tolonen(at)edu.suomussalmi.fi tai sivistysjohtaja Sirpa Mikkonen, puh. 044 523 4020, sirpa.mikkonen(at)suomussalmi.fi.

Erityisopettajan virka nro 238

Suomussalmen kunnan perusopetuksen erityisopettajan vakinaiseen virkaan nro 238 haetaan erityisopettajaa 1.8.2020 alkaen toistaiseksi. Opetuksesta pääosa on alaluokilla.

Tiedustelut: Karhulanvaaran koulun koulunjohtaja Pekka Kemppainen, puh. 044 777 3257, pekka.kemppainen(at)edu.suomussalmi.fi, Ruukinkankaan koulun rehtori Heli Manninen, puh. 044 777 3050, heli.manninen(at)edu.suomussalmi.fi tai sivistysjohtaja Sirpa Mikkonen, puh. 044 523 4020, sirpa.mikkonen(at)suomussalmi.fi.

Yhteinen musiikinopettaja

Suomussalmen kuntaan haetaan musiikinopettajaa perusopetuksen, lukion ja kansalaisopiston yhteiseen musiikin opettajan virkaan nro 235 1.8.2020 alkaen toistaiseksi.

Tiedustelut: Ruukinkankaan koulun rehtori Heli Manninen, 044 777 3050, heli.manninen(at)edu.suomussalmi.fi, lukion rehtori Julia Pohjanoja-Kela, 044 571 0264, julia.pohjanoja-kela(at)edu.suomussalmi.fi, kansalaisopiston rehtori Tarja Peitsaho, 044 777 775 3148, tarja.peitsaho(at)suomussalmi.fi tao sivistysjohtaja Sirpa Mikkonen, 044 523 4020, sirpa.mikkonen(at)suomussalmi.fi.

Kaikkiin virkoihin:

Opettajien virkojen ja tehtävien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaan. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa sekä kehittävää työotetta. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virkaehtosopimuksen (OVTES) mukaan ja virka täytetään 6 kuukauden koeajalla. Viran opetusvelvollisuus ja palkkaus määräytyy OVTES:in perusopetusta koskevien säädösten mukaan. Virkaan valitulta vaaditaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja hänen tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen vaalin vahvistamista ja viran vastaanottamista.

Hakemukset sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakemukseen on liitettävä (skannattava) kelpoisuutta osoittavat todistukset ja CV/ansioluettelo pdf-tiedostoina. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakuaika päättyy 23.3.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.suomussalmi.fi/ruukinkankaankoulu
https://www.suomussalmi.fi/lukio
https://www.suomussalmi.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/
https://www.suomussalmi.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/karhulanvaaran-koulu-testi/
https://www.suomussalmi.fi/fi/kianta-opisto

Facebook ja Instagram @suomussalmenkunta

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi