Ajankohtaista

Mar 02

Monologeja Topi Mikkolan esittämänä Teatteri Retikassa 7.3.

Mie alan tekemhän syntiä -ja mie meinaan tehä paljon

Rosa Liksomin yksitoista verevää naiskuvaa Topi Mikkolan esittämänä.
Teatteri Retikassa la 7.3 2020 klo 14.00.
Liput 10 euroa tuntia ennen ovelta.

 

Pitkän tauon jälkeen Topi Mikkolan ohjelmistoon palaa 10-vuotisjuhlakiertue-esitys vuodelta 2001 Mie alan tekemhän syntiä -ja mie meinaa tehä paljon. Esityksen ohjasi Anna-Maria Klintrup ja ensi-ilta oli Helsingissä PuoliQ-teatterissa 14.10.2001.

Mie alan tekemhän syntiä pitää sisällään naismonologeja Topin esittämänä. Liksom nostaa esille perheellisten ja perheettömien naisten kohtaloita aivan yhteiskunnan äärilaidalta toiselle. Jokaisen naisen tarina tuntuu hyvin tutulta aivan kuin kyse olisi naapurin tytöstä tai tädistä. Rosa vie kuulijat naisen pään sisälle, tekee kertomiensa henkilöien epätavallisista tarinoista aidon oloisia. Eroottinen syntiteema kulkee tarinasta toiseen, naiset etsivät rakkautta, hellyyttä, onnea, ovat uhmakkaita ja ylpeitä sekä sinnikkäitä selviytyviä. Yksitoista verevää naiskuvaa. mm. Luokanopettajan napakymppimatka, Kätilöopistolla, Mie olin seittentoistakesänen, Mie muutin Helsinkhiin, Mie alan tekemhän syntiä, Mie ja miun ukko olhaan tämmösiä palleroita, ym.  Edesmennyt Pauli Haataja Sotkamo-lehti ” Eihän tälle Topi Mikkolalle mitään voi! Kun hän astuu näyttämölle niin yleisö on heti myyty”

Tervetuloa nauramaan, nauttimaan ja tekemhän syntiä Topin seurassa. Esityksen kesto 1 tunti.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi