Ajankohtaista

Feb 26

Torstaina 27.2. livelähetys Suomussalmen näkymistä

Kunnanjohtaja Erno Heikkinen esiintyy livevideolähetyksessä Suomussalmen kunnan Facebook-sivulla 27.2. klo 18. Lähetyksen aiheena on Suomussalmi – tänään ja huomenna. Kunnanjohtaja Heikkistä lähetyksessä haastattelee Vapaat verkostot -hankkeen hankevetäjä Eeva-Liisa Kemppainen.

Lähetyksessä käydään läpi tammikuussa Elävä Kainuu Leader ry:n ja Vapaat verkostot -hankkeen kanssa yhteistyössä toteutetun verkkokyselyn keskeisiä tuloksia. Kyselyssä tiedusteltiin kuntalaisten näkemyksiä Suomussalmen vahvuuksista, heikkouksista, mahdollisuuksista ja uhkista.

Lähetys kestää puolesta tunnista tuntiin osallistujien aktiivisuudesta riippuen. Livevideolähetyksen aikana voit lähettää ajankohtaisia kysymyksiä kommenttikenttään.

Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan lähetykseen!

Mukana yhteistyössä Elävä Kainuu Leader ry / Vapaat verkostot-hanke.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi