Ajankohtaista

helmi 18

Mobiilikortti ja uusi e-kirjapalvelu käyttöön kirjastossa

Suomussalmen kirjastossa voi käyttää nyt älypuhelinta kirjastokorttina. Mobiilikortin saa käyttöön Kainet-verkkokirjastosta. Kortti löytyy, kun kirjautuu omiin tietoihin ja valitsee Kirjastokortit. Jos kirjastokortin lukemisessa on ongelmia, näytön kirkkautta täytyy säätää isommalle. Mobiilikorttia voi käyttää asiakaspalvelussa, lainausautomaatilla ja omatoimikirjastoon kirjautuessa. Mobiilikortin käyttö vaatii kirjastokorttiin yhdistetyn PIN-koodin.

Uusi e-kirjapalvelu Biblio laajentaa e-kirjojen ja e-äänikirjojen valikoimaa. Palvelu sisältää pääosin suomenkielistä aineistoa. Lainoja saa olla yhteensä 5 kuukaudessa, ja laina-ajat ovat 14 tai 28 päivää. Biblio toimii sovelluksella, selaimella tai lukuohjelmalla. Biblion valikoimaan pääset tutustumaan täältä: https://kaipo.bibliolibrary.fi/.

Jaa artikkeli:

Ajankohtaista

Suomussalmi